Autor: 021.rs

Novi Sad
02.12.2022.
10:23 > 10:41
Na železničko-drumskom mostu od jutros su velike gužve u saobraćaju zbog radova koji će trajati do večeras.
  • Novosadjanka

    03.12.2022 10:56
    Za Prdonju
    Gospodine, Novosadjanka u kuci nema potrebe da pametuje, radimo sve po dogovoru i savrseno dobro funkcionisemo kao porodica. Na zalost, u ovoj drzavi pametnima i skolovanima nije dozvoljeno da pametuju tamo gde treba, zato nam i jeste ovako, ovde pametuju oni sto bi voleli da su pametni. Eto, ako Vas je to zanimalo, dobili ste odgovor. Pozdrav i svako dobro.
  • Novosadjanka

    03.12.2022 09:35
    Za Novosadjanina
    Prepoznali ste se u tekstu????
    Niti sam rekla da bih ja to bolje, niti da znam kako treba. Samo sam navela primer kako se to radi u svetu. Jeste pokusali da udjete juce u grad oko 16h? Blokada sa svih strana. Nisam protiv gradnje, naprotiv, drago mi je kada moj grad napreduje i kada se gradi, ali to treba da radi sposoban kadar, skolovan za te stvari. Jel treba da Vam objasnjavam kako je moj komsija mesar dosao do mesta gradjevinskog inspektora u NS, zena mu sa zavrsenom osnovnom skolom dobila posao sekretarice u JKP Cistoca... treba li dalje da nabrajam??? Pametnom dosta. Vama, Gospodine svako dobro i da imate malo vise postovanja i kulture prema ljudima koje ne poznajete, onda cete mozda i biti Novosadjanin.
  • Ops

    02.12.2022 13:22
    mjari
    Dezurni botovi " aktivisti" po dnevnici naplacenoj od cuta,zelenica,brkovica a oni od agentura i kompanija od preko,reaguju u svim prilikama. Izvinjavam se onima koji u kamp odlaze po " robu" ili su placeni " robom" za " aktivizam. Sramotite ljude koji zive ovde s vasim nasiljem. Sto to ne radite u milogotiji,bih,Somboru,Ruskom Krsturu,Odzacima,BG,Sapcu,Pozegi,Kikindi,Zvorniku,Titelu,Kozarskoj Dubici,Uzicu...( " aktivisti" znaju ko je odakle)ostavite Novi Sad nama koji tu zivimo.
  • Prdonja

    02.12.2022 12:46
    Zašto ne tužite vodovodu
    Svi ste vi školovani, od takvih me i boli najviše glava.
    Zabrinjava me kad se neko pravi da je školovan,
    a da ga nešto pitaš o istoriji ili bilo šta drugo ne bi znao ni da bekne,
    uglavnom da pametuju, zašto ovo, i zašto ono.
    Ono što ne valja to vam odgovara a ono što valja to neodgovara,
    pa ajde da vas vidim preduzmite vi nešto koji ste školovani i pametni.
    A pitam se da li i u kući tako pametuje Novosađanka.
  • Bojan

    02.12.2022 12:25
    @Novosađanin

    Ajde klošaru nazad u svoju rupu.
  • Tannhauser

    02.12.2022 12:01
    "A neko se buni zbog gradnje četvrtog mosta."

    Ja se ne bunim zbog izgradnje četvrtog mosta nego zbog mesta izgradnje četvrtog mosta:
    - Uništava se Šodroš, umesto da se isele divlje vikendice i napravi park prirode sa stazama za šetnju, kao što je u NP Fruška Gora. Ade (rečna ostrva) i dunavci (rečne lagune) su vrhunska mesta za rekreativne sadržaje a mi ih zalivamo sa hiljadama tona betona.
    - Grad se preseca na pola i opterećuje se još više bulevar Evrope koji je već sada preopterećen
    - Veliki deo NS je u Veterniku, Futogu i Adicama i na tu stranu treba grad da se širi, ja bih stavio most tamo gde je sada skela Beočin-Futog, time bi se investitori fokusirali na jeftine placeve u tim mestima i malo smanjili pritisak za besomučnu izgradnju zgrada u širem jezgru NS.
  • Mile

    02.12.2022 11:39
    bagra
    Kako bi ovo bila lepa i uspesna zemlja bez politicara.
  • Mp

    02.12.2022 11:39
    Glavni projektant tog mosta je
    inženjer Aleksandar Bojović. Izgleda da će večno ostati nepravda nepominjanjem njegovog imena vezanog za taj veličanstveni most. Žeželjev most je bio, takođe, remek-delo, ali ga srušiše NATO-bombe.
  • Pezos

    02.12.2022 11:38
    Sve se toliko kvalitetno uradi (tj. lova se da kao da je tako), pa je potrebno sve ponavljati na tri meseca... Pranje love, hitan slučaj zato je nenajavljen. Imajmo razumevanja dok kasnimo na posao, u školu, vrtić... Trošimo još više ovog pojeftinilog goriva... Klasično ispipavanje granice naše tolerancije. Očigledno granice nema, gazite nas po svim pitanjima, slobodno!
  • Новосађанин

    02.12.2022 11:37
    Питање
    Извањавам се, али користим ову прилику да питам : када ће се завршити радови у Партизанској? Ако се добро сећам у марту, када је тај пут затворен, планирани су радови до октобра, а ево ушли смо у децембар а нико ништа и не спомиње. Мислим да је то нејвећи проблем тренутно у граду...
  • Podbara

    02.12.2022 11:33
    Jel se ovaj nama sveti ili po sredi cist kretenizam?
  • Novosađanin

    02.12.2022 11:31
    ljubi novosađanku
    Komentar za pametnu Novosađanku!
    Od mene 10 imaš.Kako si pametna, so imaš još i biber da zabiberi,
    Što ti neradiš te poslove sve bi išlo kao po loju,
    vama smeta kad se gradi mostovi, ne jedan već sto i opet nije dovoljno,
    bolje da ima nego da nema,
    nego sve kroz politiku vi osuđujete ko god da je na vlasti.
  • mjari

    02.12.2022 11:17
    Poenta je citava da se vestacki izazivaju ovakve guzve, nenajavljenim radovima, i namernim kasnjenjem i brljanjem, da bi ljude ubedili da treba 4ti most... to namerno rade vec nekoliko meseci.
    I ja, kao i ostali ljudi na Sodrosu, nismo protiv mosta, samo nismo za most na tom mestu na kom su ga namislili (jer povlaci mnoge korupcijske mutljavine "drage nam vlasti" i da, zaista unistava i ono malo zelenila koje nam ostaje na tom potezu). Morala sam ovo da razjasnim, jer ce se neko i za to verovatno uhvatiti.
  • sale

    02.12.2022 11:15
    razuma bez
    To nije moj problem, mene politika ne zanima, svi su isti, nemam za koga da glasam...
  • Seba

    02.12.2022 11:06
    A na Varadinskom
    Diletacija na Varadinskoj dugi sa strane Petrovaradina smer ka gradu ostecana pre 3 god i niko se nije setio da je popravi.
  • pawlle

    02.12.2022 10:56
    ovo su kompletni idioti
  • Novosadjanka

    02.12.2022 10:55
    Debilizam
    Pa petak je, naravno, treba nam totalni kolaps u gradu. U svim normalnim drzavama ovakve stvari se rade po noci i vikendima, pri tome, najave se unapred, jedino kod nas to sve mora biti razrovano u špicu. Alternative, naravno nema. Sramota za sve koji to dozvoljavaju a pri tom u glavi ni trunke soli nemaju, da bi znali kako se posao organizuje i da saobracaj u gradu funkcionise kako treba. I sada lupajte minuse baš vi koji ste zaposeli fotelje preko stranke a tri razreda skole nemate, isto kao i ovi sto jedu sendvic u autobusu i dobiju crvenu, pa Bog da te vidi do sledeceg mitinga.
  • srđan

    02.12.2022 10:54
    a?
    A šta ćemo sa šahvovima za vodu duž celog mosta? Zapušeni i puni trave.... To se ne čisti izgleda nikad....
  • Dejan sa Štranda

    02.12.2022 10:52
    Vide,a slepi ?!!!
    A neko se buni zbog gradnje četvrtog mosta.
  • Wnj

    02.12.2022 10:47
    Isto to su radili u u avgustu ove godine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna